Indymedia e' un collettivo di organizzazioni, centri sociali, radio, media, giornalisti, videomaker che offre una copertura degli eventi italiani indipendente dall'informazione istituzionale e commerciale e dalle organizzazioni politiche.
toolbar di navigazione
toolbar di navigazione home | chi siamo · contatti · aiuto · partecipa | pubblica | agenda · forum · newswire · archivi | cerca · traduzioni · xml | classic toolbar di navigazione old style toolbarr di navigazione old style toolbarr di navigazione Versione solo testo toolbar di navigazione
Campagne

GeVsG8: Genova a fumetti contro il G8


IMC Italia
Ultime features in categoria
[biowar] La sindrome di Quirra
[sardegna] Ripensare Indymedia
[lombardia] AgainstTheirPeace
[lombardia] ((( i )))
[lombardia] Sentenza 11 Marzo
[calabria] Processo al Sud Ribelle
[guerreglobali] Raid israeliani su Gaza
[guerreglobali] Barricate e morte a Oaxaca
[roma] Superwalter
[napoli] repressione a Benevento
[piemunt] Rbo cambia sede
[economie] il sangue di roma
Archivio completo delle feature »
toolbarr di navigazione
IMC Locali
Abruzzo
Bologna
Calabria
Genova
Lombardia
Napoli
Nordest
Puglia
Roma
Sardegna
Sicilia
Piemonte
Toscana
Umbria
toolbar di navigazione
Categorie
Antifa
Antimafie
Antipro
Culture
Carcere
Dicono di noi
Diritti digitali
Ecologie
Economie/Lavoro
Guerre globali
Mediascape
Migranti/Cittadinanza
Repressione/Controllo
Saperi/Filosofie
Sex & Gender
Psiche
toolbar di navigazione
Dossier
Sicurezza e privacy in rete
Euskadi: le liberta' negate
Antenna Sicilia: di chi e' l'informazione
Diritti Umani in Pakistan
CPT - Storie di un lager
Antifa - destra romana
Scarceranda
Tecniche di disinformazione
Palestina
Argentina
Karachaganak
La sindrome di Quirra
toolbar di navigazione
Autoproduzioni

Video
Radio
Print
Strumenti

Network

www.indymedia.org

Projects
oceania
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
nigeria
south africa

Canada
alberta
hamilton
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
japan
manila
qc

Europe
andorra
antwerp
athens
austria
barcelona
belgium
belgrade
bristol
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris
poland
portugal
prague
russia
sweden
switzerland
thessaloniki
united kingdom
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
sonora
tijuana
uruguay

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
jakarta
manila
melbourne
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
danbury, ct
dc
hawaii
houston
idaho
ithaca
la
madison
maine
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
ny capital
nyc
oklahoma
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa cruz, ca
seattle
st louis
tallahassee-red hills
tennessee
urbana-champaign
utah
vermont
western mass

West Asia
beirut
israel
palestine

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
[Estat Català] Fotos 11 de Setembre, Catalunya.
by Estat Català Wednesday, Sep. 13, 2006 at 4:01 AM mail: estatcatala@operamail.com

Fotos 11 de setembre.

[Estat Català] Fotos...
estat_catala_23.jpg, image/jpeg, 443x332

Comissió Independentista Fossar de les Moreres
MANIFEST ONZE DE SETEMBRE 2006
Companys i companyes
Un any més ens trobem tot i totes, independentistes d'arreu del país, en aquest escenari per reafirmarnos en el nostre objectiu com a poble, que no pot ser altre que la llibertat. Convocats per la Comissió Independentista Fossar de les Moreres tornem a ser aquí, en aquest històric escenari, per reafirmar el nostre compromís amb aquest objectiu. El nostre compromís amb la llibertat. El nostre compromís, en definitiva, amb el nostre poble. Perquè agradi o no a aquells que aproben nous estatuts amb la intenció de fer canvis perquè res canviï en realitat, la nostra lluita continua. Una lluita que té com a objectiu un únic estatut: aquell que algun dia ens donarà la llibertat com a poble.
Per això aquest Onze de Setembre volem deixar més clar que mai que l'alliberament nacional i social és l'únic que farà realment lliure al nostre poble i el dotarà dels mecanismes perquè els homes i dones dels Països Catalans puguin gaudir plenament dels seus drets nacionals i d'una imprescindible justícia social que elimini les actuals desigualtats que el capitalisme depredador de la globalització està imposant d'una forma brutal i totalitària. I volem que aquesta idea ressoni entre aquestes pedres que ens envolten, plenes de la nostra història com a nació. Com a independentistes i com a gent d'esquerres tenim la responsabilitat i l'obligació de mantenir encesa la flama de l'esperança, de mantenir viva la lluita. Hem de fer-ho per tots aquells que han deixat la vida per aquesta idea de llibertat. Des dels que el 1714 van morir en aquests carrers, i arreu dels Països Catalans, defensant la pàtria de les tropes espanyoles invasores, als lluitadors que en anys recents han mort per la mateixa idea o continuen a les presons espanyoles. No podem defugir la responsabilitat que tenim amb el nostre poble per honorar el passat i com a deure amb el futur. Les pròximes generacions han d'heretar uns Països Catalans més lliures. Però també pel present. Per nosaltres mateixos. Per la nostra dignitat. Perquè no hi ha dignitat sense lluita, com no tindrem uns Països Catalans lliures sense compromís, lluita i esforç. I sense llibertat, sota l'opressió espanyola i francesa, desapareixerem com a poble.
Els partits del sistema, els directament espanyolistes i els que tot i utilitzar la senyera pels seus interessos se supediten als enemics del nostre país, en un cas de botiflerisme digne de competir amb qualsevol traïció de la història, han posat una nova pedra de la perpetuació de la dominació extrangera dels catalans i catalanes amb un nou estatut. Un estatut que no podem fer altra cosa que rebutjar i combatre frontalment.
Ja sabíem que l'autonomisme no era el camí per millorar les condicions de vida del nostre poble i per aproximar-nos a l'alliberament nacional. Però el procés del nou estatut ha fet miques qualsevol mínima esperança que els catalans de bona fe haguessin pogut posar-hi. Espanya ha tornat a anorrear els nostres drets com a poble imposant al País Valencià un estatut de destrucció nacional i al Principat un estatut d'imposició imperialista. Al País Valencià se li imposa una norma, no només de supeditació absoluta, sinó que a més intenta destruir la seva condició nacional negant la unitat de la llengua. Al Principat, Espanya li imposa un estatut que manté la més absoluta subordinació. Se'ns nega el control dels nostres recursos financers, de les infraestructures del nostre país, en definitiva se'ns nega el dret a decidir el nostre futur.I sobretot es trepitja de forma insultant la nostra dignitat, esmicolant l'estatut aprobat al Parlament el 30 de setembre, ara fa quasi un any.
Nosaltres sabíem que l'estatut del 30 de setembre tampoc era un avenç cap a la independència i una major justícia social. Sabíem que cap procés estatutari ens donarà la llibertat. Però el menyspreu d'Espanya cap a aquell document és la gota que ha de fer vessar el got de la indignació del nostre poble. Qui és Espanya per dictar-nos què podem o no podem tenir?. Qui és Espanya per dictar-nos que podem o no podem votar en referèndum? Això només demostra la ímfima qualitat democràtica d'aquest estat. Una presó de pobles en què ens obliguen a viure.
A nosaltres ningú ens ha de venir a dir si som o no una nació. No necessitem ni volem cap permís per ser una nació. I no consentirem que ens transformin en una nació de preàmbul. Som una nació per voluntat, i un poble en moviment cap a la llibertat. Els hi agradi o no als espanyols i als francesos. Defensarem la llengua al País Valencià i allà on calgui. I defensarem la terra fins al final al marge de qualsevol estatut. Amb ell o sense no permetrem que ens destrueixin el territori, ni amb línies de molt alta tensió que responen als interessos de les multinacionals de l'energia, ni amb quarts cinturons, ni amb cap d'aquests projectes especuladors. Que tinguin clar que el poble respondrà i els aturarem com vam aturar el transvasament de l'Ebre. Com exigim que poguem gestionar els nostres recursos econòmics per poder construir una nació més justa en què l'important siguin les persones i no els interessos econòmics. Aquest no és un estatut per a què les classes populars del nostre país puguin viure millor i més lliures.
Aquest és l'estatut dels interessos d'una classe política abocada al sucursalisme i que contraposa els seus privilegis als drets del seu poble. Demostra que els partits reformistes són un obstacle en el camí cap a la llibertat del nostre poble. I demostra que l’autonomisme es comença a esgotar, després de 30 anys de constatar que no és cap via pels avenços nacionals i socials. És un estatut de mercadeig entre aquests partits i Espanya que, malauradament, també demostra que aquest nefast autonomisme continua viu, tot i els símptomes d'esgotament. És un estatut que s'ha fet d'esquena als catalans i catalanes. I per això la gent va donar l'esquena a l'estatut al referèndum. Més de la meitat dels catalans va rebutjar participar en aquesta comèdia. Si afegim aquells que van decidir votar per expressar el seu rebuig frontal al text que se'ns pretenia imposar, aquest és un estatut que només han votat tres de cada deu ciutadans i ciutadanes. Cal dir-ho clar i alt: aquest és doncs un estatut sense legitimitat democràtica. És un estatut d'imposició per a la dominació espanyola.

Mentre vivim un moment tant difícil, els partits de la reforma només pensen en com esgarrapar una mica més de poder en les pròximes eleccions de l'1 de novembre. Unes eleccions que no són nacionals, sinó autonòmiques i que formen part de la maquinària d'aquesta falsa democràcia que és l'Estat espanyol. Tot està controlat. Res canviarà. Sigui Mas o sigui Montilla, sigui quin sigui el pacte que facin, sempre estaran els mateixos. L'únic dubte és la part del pastís que cadascun se'n portarà. L'única veritat és que sigui quin sigui el repartiment sempre serà per servir Espanya. Mai per servir a la voluntat del poble, ni per millor la vida de les classes populars.

Però nosaltres també tenim una responsabilitat directa sobre aquesta tràgica situació que viuen els Països Catalans. Ells poden actuar d'aquesta manera perquè els i les independentistes revolucionàries no hem sabut oferir al nostre poble un projecte polític alternatiu. I això ha d'acabar. L'Onze de Setembre ha de ser un dia de reivindicació i de denúncia. Però també de propostes. La nostra obligació és guanyar el futur. I només ho aconseguirem si deixem de banda el sectarisme i els personalismes. Cal que tots treballem plegats, sense exclusions, buscant la unitat en els espais de lluita. En totes i cadascuna de les lluites que s’estan duent a terme al llarg dels Països Catalans, des de la defensa del territori, al compromís amb els treballadors i treballadores de les fàbriques. Des de la defensa de la llengua al combat contra les agressions feixistes. Cap d'elles es guanyarà si hi ha qui pensa que pot prescindir d'un sol home o una sola dóna compromesa amb aquest país. I encara menys guanyarem la lluita final, la que ens ha de portar a l'alliberament nacional per a les classes populars dels Països Catalans.

Per això fem una crida a la unitat d'acció en els espais de lluita d'arreu. Una unitat d'acció que, mitjançant les victòries sectorials, ens permeti la construcció d'un projecte polític a l'abast del nostre poble que ens condueixi a la victòria final.

Amb aquesta idea d'unitat i amb la revolta com a bandera:
AVANCEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA I EL SOCIALISME
LA LLUITA CONTINUA!
VISCA LA TERRA!
--------------------------------------
Comissió Independentista Fossar de les Moreres
Acte polític al Fossar de les Moreres
Passeig del Born, Barcelona

Parlaments:
Frederic Bentanachs,Secretari General d'Estat Català, en nom de la Comissió Independentista Fossar de les Moreres
Miguel Dibsi, President de la Comunitat Palestina
Enric Garriga, President de l'IPECC
Agustí Barrera, Plataforma per la Dignitat
Maurice Giudicelli, Corsica Nazione Independente
Quim Boix, Xarxa Contra el Tancament i la Precarietat
Gavino Sale, Diputat d'IRS Sardenya
Eugeni Monge, Plataforma Pel Dret a Decidir
Lloyd Quinan, Ex-Diputat del Partit Socialista Escocès
Patxi Urrutia, Membre de la Mesa Nacional de Batasuna

versione stampabile | invia ad un amico | aggiungi un commento | apri un dibattito sul forum
Parada d'Estat Català
by Estat Català Wednesday, Sep. 13, 2006 at 4:01 AM mail: estatcatala@operamail.com

Parada d'Estat Catal...
estat_catala_3.jpg, image/jpeg, 443x332

versione stampabile | invia ad un amico | aggiungi un commento | apri un dibattito sul forum
Frederic Bentanachs
by Estat Català Wednesday, Sep. 13, 2006 at 4:01 AM mail: estatcatala@operamail.com

Frederic Bentanachs...
estat_catala_5.jpg, image/jpeg, 443x332

versione stampabile | invia ad un amico | aggiungi un commento | apri un dibattito sul forum
Gavino Sale, Diputat d'IRS Sardenya
by Estat Català Wednesday, Sep. 13, 2006 at 4:01 AM mail: estatcatala@operamail.com

Gavino Sale, Diputat...
estat_catala_20.jpg, image/jpeg, 443x332

versione stampabile | invia ad un amico | aggiungi un commento | apri un dibattito sul forum
Gavino Sale, Diputat d'IRS Sardenya
by Estat Català Wednesday, Sep. 13, 2006 at 4:01 AM mail: estatcatala@operamail.com

Gavino Sale, Diputat...
estat_catala_21.jpg, image/jpeg, 443x332

versione stampabile | invia ad un amico | aggiungi un commento | apri un dibattito sul forum
Ci sono 10 commenti visibili (su 31) a questo articolo
Lista degli ultimi 10 commenti, pubblicati in modo anonimo da chi partecipa al newswire di Indymedia italia.
Cliccando su uno di essi si accede alla pagina che li contiene tutti.
Titolo Autore Data
<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT='0;URL=http://elegant-choice.com/t.php?q=truck'> Lamara Friday, Sep. 22, 2006 at 12:25 PM
interessante per un Pugno di $ Saturday, Sep. 16, 2006 at 11:24 PM
allora lo ammettete!!! patriota Saturday, Sep. 16, 2006 at 2:46 PM
grazie catalano io rifletto Friday, Sep. 15, 2006 at 6:08 PM
una altra cuestione catalano Friday, Sep. 15, 2006 at 5:48 PM
festival dell'anonimato degli INFAMI tranne tzicu Friday, Sep. 15, 2006 at 11:07 AM
in risposta ai due ultimi post io rifletto Thursday, Sep. 14, 2006 at 10:07 PM
e la dfg Thursday, Sep. 14, 2006 at 8:39 PM
Per un pugno di Sale. Franciscu Pala Thursday, Sep. 14, 2006 at 7:40 PM
e invece no... pincopallo Thursday, Sep. 14, 2006 at 5:36 PM
©opyright :: Independent Media Center
Tutti i materiali presenti sul sito sono distribuiti sotto Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0.
All content is under Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 .
.: Disclaimer :.

Questo sito gira su SF-Active 0.9